Close sidebar
Close sidebar

Mesajul impresionant transmis de catre Cozmin Gusa dupa moartea lui Daniel Prodan. E superb

Astazi, fostul mare fotbalist al Stelei si al echipei nationale a Romaniei, Daniel Prodan, a murit in urma unui infarct pe care l-a suferit.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Didi Prodan avea 44 de ani si a fost component al "Generatiei de Aur". Printre cei afectati de moartea fostului fundas se numara si Cozmin Gusa. acesta a postat un mesaj impresionat dupa disparitia lui Prodan.

"Frate Didi,

Azi dimineata, cand am aflat despre tine, s-a nimerit sa fiu singur pentru cateva ore, si am putut plange mocnit, gandindu-ma la tine.

Sunt sigur ca te-au plans la fel si multii nostri prieteni comuni, oameni care te-au iubit, ti-au pretuit prietenia, adevarati "frati de cruce", cum iti placea tie sa ne apelezi. Ultima data am plans impreuna, anul trecut, cand am ramas fara Calinut Zanc, un prieten al nostru care-ti semana mult.

Si atunci, la despartire, m-ai rugat sa nu uitam ca de fiecare data cand ne vom revedea, sa vorbim putin si despre Calinut pentru ca, ziceai tu, "lacrimile nu ajung".

Si ne-am tinut de cuvant, l-am pomenit de fiecare data, razand sau melancolici. A venit acum vremea sa vorbim noi despre tine, de fiecare data cand ne vom intalni. stiu ca fiecare dintre prietenii nostri are multe de spus despre tine, dar eu scriu partea mea, cam ce cred eu ca vom gandi si vorbi cu totii despre tine:

Te invidiam frateste pentru sotia ta, pe care o indragim mult, pentru felul in care iti arata iubirea, cum iti purta de grija, pentru felul in care iti ierta boroboatele.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Te apreciam cu totii pentru modul in care stiai sa iti protejezi copiii, sa-i iubesti si sa-i indrumi.

Felul in care iti evocai mereu parintii si le cinsteai memoria, ne-a inspirat si ne-a impresionat.

Niciodata nu ai dat inapoi, mereu ai luat apararea celor mai slabi, si ti-ai impartit bunurile mereu cu prietenii.

Ti-ai iubit tara, ai aparat tricolorul pe teren ca nimeni altul, si lacrimai mereu cand ascultai imnul.


Dintre noi, erai cel mai sincer si bun la suflet.

Un barbat puternic cu suflet de copil.

Acum, cand pleci, trebuie sa stii ca ai luat cu tine de la noi ceva din ce tot tu ne-ai dat prin prietenia ta: ganduri bune si caldura in suflet!

Drum bun si sa fii iubit si-n ceruri frate Didi, asa cum ai fost si-n lume!", a scris Cozmin Gusa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI