Una dintre agresoare a declarat ca ii pare extrem de rau pentru ce a facut si si-a cerut scuze prin intermediul retelelor de socializare. "Imi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am facut. Sunt foarte constienta ca am gresit, imi asum vina pentru tot, voi raspunde moral si penal pentru tot ce am comis. Imi pare extrem de rau pentru tot, am fost chiar proasta. A fost un moment de nervozitate in care am reactionat asa, mi-a parut rau imediat dupa ce am comis fapta.

In situatia data, imi închid contul de Facebook si îmi cer scuze tuturor, imi pare rau pentru ce am facut. Un share va rog din suflet", a scris Andreea I. pe pagina personala de Facebook.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Acest lucru nu o va scuti pe tanara de cercetari pentru ca politistii din Ploiesti au deschis un dosar de cercetare penala pentru lovire si amenintare dupa ce o adolescenta de 14 ani a fost batuta pe o strada din oras.

In urma cercetarilor, au fost identificate toate cele trei persoane care apar in filmulet, fiind vorba despre o minora de 14 ani din Ploiesti, care este victima, si alte doua minore de cate 15 ani, una din Ploiesti si alta din Blejoi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si