Alexandra este o tanara gravida care se pregatea sa aduca pe lume un baietel, insa situatia a scapat rapid de sub control.
La scurt timp dupa nastere, familia a fost instiintata de moartea fetei.

"Era ok, am vorbit cu ea, era fericita, zambea. Copilul a fost sanatos. A zis ca nu o doare nimic", a povestit mama fetei.
Astazi, mai multe mesaje au aparut pe pagina sa de Facebook:

„Dragi prieteni, rude, apropriati, scumpa noastra Alexutza va fi dusa azi la Capela Bisericii Bazilescu (vis-a-vis de Parcul Bazilescu, Str.Bucurestii Noi nr. 116). Inmormantarea va fi maine (miercuri 19.07.2017) in jurul orelor 12:30. Va multumim pentru sprijin si suport! Familia Alexa Golosoiu ”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„O colega minunata, mereu zambitoare, un om bun, frumos si plin de viata. Alexa draga, de acolo, de sus, ai grija de baietelul tau si da-le celor care te iubesc putere pentru a merge mai departe”, i-a scris o prietena. 

„Alexandra a fost mult mai mult decat o prietena.

Ea si familia ei ne-au fost alaturi, mie si lui Andrei, in momente grele si ne-au sustinut neconditionat sa trecem peste multe greutati. Sunt nasii pe care si i-ar dori orice om ❤️. Pentru Alexandra, in afara de dreptate, nu se mai poate face nimic. Va rog insa sa distribuiti povestea ei, pentru ca alte mame sa se gandeasca de 2 ori inainte sa aleaga medicul si spitalul unde aleg sa nasca”

”Aseara te felicitam ca esti mămică... Astazi iti plang plecarea catre ingeri. Nu pot sa cred ca nu mai esti. Nu exista cuvintele potrivite care sa exprime durerea pe care o simt. Ai fost un om minunat. Nu pot sa cred ca ai plecat! De ce Doamne? De ce nu ai lasat-o sa se bucure de copilul ei? De ce pe Alexandra?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si