Close sidebar
Close sidebar

Mesajul sfâşietor postat de logodnicul tinerei care s-a sinucis la podul de la Agigea! El şi Alina ar fi trebuit să se căsătorească sâmbătă

Clipe de groază în familia Alinei, tânăra de 32 de ani din Constanţa care s-a sinucis luni, la podul de la Agigea. Ea şi Alexandru, logodnicul ei, ar fi trebuit să se căsătorească sâmbătă, pe 14 septembrie.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina era stresată din cauza evenimentului, însă nimeni nu s-a gândit că îşi va lua viaţa. Luni dimineaţă a plecat de acasă spre Agigea. Logodnicul ei a crezut că va merge la naşi, însă a primit după câteve ore vestea că Alina e moartă.

Citeste si: Detalii șocante despre fiul lui Gheorghe Dincă: "Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său"

Marţi seară, Alexandru a publicat un mesaj sfâşietor pe pagina sa. Alina va fi înmormântată joi, la Cimitirul Municipal, la ora 14:00.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cazul șocant al unui băiețel. La 3 ani este obligat de mamă să se sinucidă: „Nu plânge, mamă. Eu o să râd că tu o să te odihneşti. Te rog foarte frumos, o dată, mamă."

"A plecat în ceruri sufletul meu pentru totdeauna. Bubulina mea a fost un înger pe pamant. Nu te voi uita niciodată iubirea mea. Dumnezeu să te odihneasca în pace!

Citeste si: Tânăr din Iaşi, găsit în propria maşină cu venele tăiate. Băiatul îşi anunţase cel mai bun prieten că vrea să moară

Cine vrea să o conducă pe ultimul drum, să vină mâine la Cimitirul Municipal de pe strada Baba Novac. Ora 14.00", a scris Alexandru pe pagina sa.

Sursa: spynews.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI