Iată ce mesaj a transmis Gabriela Firea de Ziua Bucureștiului!

Mesajul transmis de Gabriela Firea de Ziua Bucureștiului

”La Mulți Ani, București! La Mulți Ani, bucureșteni!

Astăzi, se împlinesc 563 de ani de când numele acestui oraș drag nouă a fost scris într-un hrisov al Domnitorului Vlad Țepeș.

București, Capitala României, este pentru mulți români un oraș în care au învățat, s-au format ca oameni, au iubit, și-au creat familii sau și-au îndeplinit vise.

I se spune Micul Paris, un oraș al speranțelor, al culorilor.

Bucureștiul înseamnă pentru mine acasă, chiar dacă m-am născut și am copilărit la multe sute de kilometri depărtare. În Capitală, m-am format ca om. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit de la acest oraș.

Citeste si: Gabriela Firea: „Mamele minore sunt o realitate în România. Ne dorim cifre crescute ale natalității, dar nu așa”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A fost o onoare pentru mine să fiu aleasă primar general între 2016 și 2020. Am dat totul pentru acest oraș și locuitorii săi, chiar și sănătatea la un moment dat. Doar bucureștenii pot cântări dacă am făcut lucrurile bine sau prost. Tot ei vor decide și pentru cum arată Bucureștiul astăzi!

Dragi bucureșteni, văd prin ce treceți, ce vă supără, ce vă doriți. Vor veni și zile mai bune, dacă ne sprijinim unii pe alții.

Vă promit!”

Candidează din nou Gabriela Firea la Primăria Capitalei?

Gabriela Firea a declarat faptul că îşi doreşte să candideze.

”Dacă cetăţenii mă votează, mă vor vota, mă voi întoarce ca primar general. Mi-aş dori să candidez, dacă sunt sănătoasă, dacă sunt bine, dacă lucrurile sunt funcţionale, dacă mai am energie, putere ca acum”

„Majoritatea proiectelor pe care le-am început sunt acum blocate.

Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general,” a declarat Gabriela Firea.

„Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum,” mai spune fostul edil care mulțumește „colegilor din PSD, președintelui Marcel Ciolacu, secretarului general Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu pentru sprijinul pe care îl declară public. Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei.”

Citeste si: Mesajul transmis de Nicușor Dan de Ziua Bucureștiului. ,,Îmi place acest oraş pentru că musteşte de viaţă în zilele şi serile de vară''

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si