În prezent mii de soldați sunt acum pe câmpul de luptă, după ce Rusia a lansat un atac asupra Ucrainei. Unul dintre soldații ucraineni a transmis un mesaj emoționant pe Facebook. Tânărul se bucură că e viu, dar nu se știe pentru cât timp de acum înainte.

Citeste si: De ce NATO nu poate să apere Ucraina?

În această dimineață, Rusia a pornit atacul cu Ucraina. Zeci de avioane și tancuri sunt în prezent pe platoul de luptă. Au avut loc numeroase explozii în mai multe zone din țară, inclusiv în Kiev, capitala Ucrainei.

Mesaj emoționant pentru familie

Astăzi soldații au ieșit la luptă. Un militar ucrainean a lansat un mesaj plin de emoție. Tânărul precizează că situația e critică și nu știe câte șanse de supraviețuire sunt în urma conflictului uriaș dintre Rusia și Ucraina.

Militarul a vrut să-și asigure familia că e bine și le-a transmis că îi iubește, în caz că nu va putea să mai supraviețuiască luptelor crunte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Klaus Iohannis, declarații după ședința CSAT. "Rusia este agresorul, nu victima. România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina" (VIDEO)

„A fost măcel! Bine că, deocamdată, suntem vii. Dar în caz de ceva, mama, tata, vă iubesc!”, a spus tânărul soldat pe contul său de socializare.

În jur de 40 de soldați și 10 civili au murit până acum în urma atacurilor rusești.

O femeie ucraineană măritată cu un român a plecat pe jos de acasă pentru a travera granița țării cu România.

Citeste si: VIDEO| Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: "Am închis relațiile diplomatice cu Rusia"

Ea și-a luat cu ea doar documentele și copilul fără a se mai gândi la nimic, doar la cum să-și protejeze viața. Toată lumea trăiește clipe de teroare și zeci de mașini stau la graniță pentru a putea să traverseze țara.

„Este panică mare pentru că toată lumea vrea să plece de acolo. E aglomerație mare la vamă.

E normal că lumea e panicată, toți au familii, copii. Am lăsat mașina acasă, am trecut pe jos, nu pot să stau atât cu copilul. Mă așteaptă soțul în România. Sunt stresată, mi-am lăsat familie, mi-am lăsat tot acolo. Nu mi-am luat nimic în afară de documente și copil”, a spus ea pentru Antena 3.

Citeste si: UE, primele măsuri după atacul asupra Ucrainei: „Vom lansa pachetul complet de sancțiuni masive împotriva Rusiei”. Ministrul german de externe are și un mesaj pentru Putin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si