Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru duminică, până la ora 22:00, fiind anunţate averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat vijelii în mai multe zone ale ţării.

Meteorologii anunță vreme instabilă

Avertizarea cod galben emisă de ANM este valabilă de duminică, de la ora 12:00, până la ora 22:00. 

”În intervalul menţionat, în zona montană, în cea mai mare parte a Olteniei şi local în Muntenia, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat vijelii şi grindină”, conform meteorologilor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Furtunile au făcut prăpăd în toată Europa. Vremea extremă a adus spaima, iar incendiile au făcut ravagii

Cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp şi pe alocuri 40 l/mp.

Manifestări de instabilitate atmosferică vor fi pe arii restrânse şi în restul teritoriului.

Cum va fi vremea în Capitală

În Bucureşti, duminică avem soare în prima parte a zilei, dar mai târziu se adună norii şi s-ar putea să vină o ploaie rapidă.

Maxima atinge 31 de grade.

Citeste si: Alertă de inundaţii pentru patru județe

Luni se încălzeşte şi temperatura urcă până la 33 de grade. Se anunţă o zi cu soare până spre seară, când se înnorează şi e posibil să apară o ploaie de scurtă durată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si