Close sidebar
Close sidebar

Metoda ingenioasă de a fura din magazine a unei românce stabilite în Italia

O româncă stabilită în Italia a fost plasată în arest la domiciliu sub acuzaţia de furt după ce polițiștii italieni au reușit să o prindă în fapt. Oamenii legii au găsit în maşina acesteia mai multe bunuri furate din magazine, dar şi un cărucior de copii modificat special pentru comiterea furturilor.

Alexandra Costea,

Metoda ingenioasă de a fura din magazine a unei românce stabilite în Italia

[Sursa foto: unsplash.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Femeia de naționalitate română, stailită în oraşul italian Napoli, a fost plasată în arest la domiciliu, sâmbătă, 2 octombrie. Aceasta este acuzată de furt după ce a comis mai multe infracțiuni de acest fel în magazinele din localitatea Avezzano.

Citeste si: Români arestați în Italia pentru trafic de migranți

Metoda prin care românca fura din magaine

În comiterea infracțiunilor, femeia avea un complice, tot de naționalitate română, care însă a reușit să se facă nevăzut. Carabinierii au reconstituit furturile prin intermediul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din magazine. Scenariul era același de fiecare dată. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum o femeie distrage atenţia personalului responsabil de raion, apoi ia brusc marfa de pe rafturi şi o ascunde într-un cărucior în care se afla un copil.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Conform anchetatorilor, românca modificase căruciorul copilului astfel încât bunurile furate să treacă nedetectate de sistemele antifurt din magazine. Oamenii legii au descoperit şi autoturismul cu care femeia se deplasa pe străzile din centrul oraşului Avezzano, în căutarea magazinelor de unde urma să sustragă diverse bunuri. 

Românca a fost oprită în trafic, iar mașina percheziționată. Astfel, parte din bunurile furate de româncă au fost recuperate. Atât maşina, cât şi căruciorul au fost confiscate de polițiștii italieni.

Citeste si: Și-a ucis fiul de doi ani și l-a pus pe banda rulantă într-un supermarket

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI