Jayson Negron, baiatul de 15 ani, apare intr-o inregistrare intins pe asfalt, dupa ce a fost impuscat de catre un ofiter de politie. Familia baiatului sustine ca imaginile demonstreaza vinovatia politistilor. Totodata, acestia sustin ca trupul baiatului a zacut ore intregi pe asfalt, neacoperit, potrivit Daily Mail.

Baiatul ar fi fost impuscat dupa ce a furat o masina si ar fi dat cu ea peste un ofiter de politie.

In imaginile realizate cu un telefon mobil, baiatul apare intins pe jos, cu mainile la spate si nu pare sa miste, insa la un moment dat intoarce capul intr-o parte. In tot acest timp, un ofiter sta langa el.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Autopsia a dezvaluit ca baiatul a murit din cauza impuscaturii.

Politistii se apara spunand ca personalul medical a ajuns „relativ” repede la locul accidentului si ca dupa ce a fost declarat mort nu i-au acoperit trupul pentru a nu perturba locul crimei.

Cazul a starnit un val de revolta in Connecticut. Zeci de oameni au iesit pe strazi pentru a protesta fata de modul in care politistii au actionat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si