Raul Ciobanu se afla in magazin la cumparaturi impreuna cu sotia, iar in momentul in care a ajuns la raionul de electrocasnice i-a cazut in cap de la cinci metri inaltime un container plin cu marfa.

Barbatul de 52 de ani a fost transportat la spital in stare grava, iar dupa cateva ore a intrat in stop cardio-respirator si a decedat. 

„Mi-au omorat soarele. Cum este posibil sa intri in magazine si sa mori? Ce ma fac? Nu stiu sa triesc fara el“, a afirmat Corina Ciobanu, sotia lui Raul Ciobanu, pentru Adevarul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din primele verificari se pare ca tragedia de la  hipermarketul din Craiova a fost provocata de un angajat care lucra pe un motostivuitor si care nu a manevrat corect utilajul, iar containerul a cazut peste clientul in varsta de 52 de ani.

Raul Ciobanu lucra de 9 ani in Germania, iar pe data de 21 decembrie a venit in tara sa petreaca sarbatorile alaturi de sotie.

Barbatul s-a casatorit anul trecut cu Corina, iar impreuna traiau o frumoasa poveste de dragoste.  

„Lui ii placeau foarte mult electronicele si a ramas sa se uite sa vada ce ii place. Eu m-am dus la raionul de paste, insa dupa cateva minute l-am sunat si nu mi-a raspuns. Am crezut ca avea telefonul pe silentios, insa cand am ajuns la el era intins pe jos.

A cazut un palet peste el. Nu era in zona nicio o bara de protectie. Daca ar fi fost, el nu trecea pe acolo“, a mai povestit Corina Ciobanu, pentru Adevarul. 

Citeste mai multe AICI. 

sursa foto: Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si