Close sidebar
Close sidebar

Mica perla a Romaniei. Balta Alba din Buzau, cautata din nou de turisti pentru apa sarata si namolul cu efecte tamaduitoare

Techirghiolul are de acum o concurenta de temut. Renaste Balta Alba din Buzau, pe vremuri o mica perla a Romaniei. Turistii o cauta iar pentru apa sarata si namolul care ar avea efecte tamaduitoare.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Balta Alba din Buzau ascunde un aur negru tamaduitor, laudat de sutele de turisti care il cauta an de an, convinsi ca durerile de oase si bolile de piele dispar ca prin farmec.

Indragostiti ca-n tinerete, acesti doi soti vin de 7 ani la Balta Alba pentru tratament si pot depune marturie ca namolul asternut cu tandrete pe pielea usor bronzata... face cu adevarat minuni.

Nu doar namolul si apa sarata atrag. Intinderea fina de nisip, presarata cu umbrele din stuf si animalele salbatice fac peisajul sa fie feeric.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pe vremuri, statiunea balneara Balta Alba rivaliza cu vestitele statiuni Mangalia si Techirghiol. Din pacate, autoritatile au lasat totul sa se distruga. Din 2009, un investitor privat a pariat pe mirajul acestui loc si se pare ca nu a dat gres.

Rasfatul continua si seara, cand turistii se pot relaxa la terase, pe muzica lautareasca.

Cu adevarat atragatoare sunt preturile. Un sejur in Balta Alba e si pentru cel stramtorat la buzunar. Tratamentele cu namol sunt gratis, cele trei mese pe zi nu costa mai mult de 35 de lei, iar cazarea...  

ELENA VALCU, ADMINISTRATOR COMPLEX TURISTIC: "Cazarea se poate face la pensiunea de doua stele.

Camera matrimoniala costa 80 de lei pe noapte, se poate face cazare la casute... 70 lei pe seara, campari cu cortul -30 de lei"

Micuta statiune e situata intre Ramnicu Sarat si Braila si se ajunge pe drumul national 22.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI