Close sidebar
Close sidebar

Michael Douglas, acuzat de hartuire sexuala de o fosta angajata. "E dureros! Copiii mei sunt speriati"

Anul 2018 incepe cu un scandal de proportii la Hollywood. Actorul Michael Douglas (73 de ani) este acuzat de hartuire sexuala de catre o fosta angajata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu pentrru "Deadline", Michael Douglas neaga preventiv orice acuzatie de hartuire sexuala, dupa ce a povestit ca a fost abordat de reporterii "The Hollywood Reporter" pentru a-l informa ca o bloggerita si fosta angajata de-a sa ii aduce acuzatii de comportament sexual inadecvat. 

Astfel, femeia ar fi povestit ca in urma cu mai bine de trei decenii, starul american s-ar fi masturbat si ar fi avut conversatii indecente cu alte persoane in prezenta ei, scrie Daily Mail.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In interviul acordat, Michael Douglas spune ca a simtit nevoia sa iasa in fata si sa nege posibilele acuzatii din doua motive: in primul rând, pentru ca se declara nevinovat si sustine ca totul este o minciuna, iar in al doilea rand, copiii lui sunt terifiati de gandul ca tatal lor ar putea fi introdus pe lista pradatorilor sexuali.

Actorul sustine ca a primit vestea despre acuzatiile care i se aduc chiar in ziua in care fiul sau Dylan a fost acceptat la facultate.

Citeste mai mult pe Adevarul.ro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI