Close sidebar
Close sidebar

Microbuz cu 13 pasageri, implicat intr-un accident rutier pe soseaua de centura a Buzaului! Patru oameni au fost raniti

Un microbuz in care se aflau 13 pasageri si care facea o cursa de la Bucuresti la Chisinau a fost implicat, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier pe soseaua de centura a municipiului Buzau. in urma accidentului, au fost ranite patru persoane, intre care un copil.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit comisarului Robert Stanciu de la Biroul Rutier Buzau, accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum ud, in momentul in care soferul unui autoturism Dacia Logan care circula dinspre Focssani catre Bucuresti a derapat si a fost lovit de un microbuz de transport persoane care se deplasa regulamentar din sens opus.
 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Microbuzul de transport persoane implicat in accident facea o cursa Bucuresti-Chisinau si avea la bord 13 persoane.

Doua dintre ele au fost ranite si transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. De asemenea, soferul vinovat de producerea accidentului, cat si copilul acestuia, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit rani grave si au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau.

 Traficul pe soseaua de centura a municipiului Buzau se desfasoara pe un singur sens de circulatie, in urma accidentului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI