soferul microbuzului care s-a rasturnat, marti seara, intr-un sant de pe marginea Autostrazii A1 intre Sebes si Orastie a decedat, in pofida manevrelor de resuscitare efectuate la fata locului de catre cadrele medicale.

De asemenea, in urma evaluarii medicale la fata locului s-a constatat ca un numar de 11 copii din cei 20 aflati in microbuzul care a parasit partea carosabila si s-a rasturnat au suferit escoriatii si atacuri de panica, desi datele initiale indicau ca doar un minor a suferit zgarieturi, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Unirea Alba, plutonier major Alina Marescu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) ''Unirea'' Alba, Alina Marescu, a precizat, pentru AGERPRES, ca un singur copil a suferit zgaraieturi, ceilalti 19 fiind in stare buna. Conducatorul auto este inconstient, posibil in stop cardiorespirator, a mentionat Marescu, conform Agerpres. La fata locului intervine Garda Sebes, cu o autospeciala, o ambulanta SMURD. De asemenea au fost trimise doua echipaje de terapie intensiva mobila de la Orastie, precum si doua ambulante ale Serviciului Judetean Alba.

La locul producerii accidentului s-a deplasat si Grupa operativa a ISU Alba.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si