Close sidebar
Close sidebar

Microbuz școlar, implicat într-un grav accident în Bacău

Șapte elevi au ajuns la spital în această dimineață după ce au suferit contuzii în urma unui accident produs între microbuzul școlar și un alt autoturism, în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Bacău.

Madalina Grigore,

13 copii care se aflau într-un microbuz școlar au fost implicați într-un accident.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma impactului, o persoană a rămas blocată în autoturism și a fost nevoie de o echipă de descarcerare. Cei șapte copii care sunt internați în acest moment la Spitalul Județean din Bacău au răni ușoare și sunt în afara oricărui pericol. Un bărbat de 39 de ani, șoferul autoturismului, se află la spital.

Citeste si: Accident tragic în Botoșani. Patru tineri au fost răniți

Șoferul microbuzului ar fi de vină pentru producerea accidentului

Copiii cu vârste între 15 și 17 ani erau transportați de la centrul social unde erau cazaţi, la şcolile unde învăţau. Din primele informații, accidentul ar fi fost provocat chiar de șoferul microbuzului pentru că nu ar fi păstrat distanța față de cealaltă mașină.

Fiind vorba de mai multe victime, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Accident grav în Slobozia! Patru persoane au fost rănite grav după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie

Ce au spus autoritățile

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu a declarat că în microbuz se aflau 16 persoane: 3 adulți și 13 copii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„În urma accidentului a rezultat o persoană încarcerată în autoturism, un bărbat în vârstă de 39 de ani. A fost extrasă conştientă din autoturism de către forţele de intervenţie şi a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o persoană- cea încarcerată- şi un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulţi şi 13 minori), din care 7 minori au fost transportaţi la spital cu ambulanţele SAJ, cu contuzii minore”, a spus reprezentantul ISU Bacău. 

În urma accidentului nu a fost activat Planul Roșu de Intervenție și traficul nu a fost blocat.

Citeste si: Un bărbat a tăiat cauciucurile a 91 de mașini. Individul a ales autoturismele la întâmplare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI