Close sidebar
Close sidebar

Milioane de euro cheltuiti pentru un centru SPA, intr-un oras care nu are apa si canalizare!

Primaria Barlad a imprumutat de la CEC suma de 2.5 milioane de euro pentru a investi intr-un centru SPA si un cinematograf 3D, asta in conditiile in care orasul nu are peste tot apa curenta si canalizare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu toate ca sunt multe strazi unde nu exista apa si canalizare, iar la periferie drumurile nici macar nu sunt asfaltate, Primaria Barlad a imprumutat suma de 2.5 milioane de euro de la CEC ca sa faca un centru SPA si un cinematograf 3D. Investitia demarata in 2012, de primarul Constantin Constantinescu, a indatorat populatia pentru 26 de ani. Anul trecut, in martie, primarul si-a dat demisia, dupa ce a semnat un acord de vinovatie cu procurorii anticoruptie pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese.

Centrul de Revitalizare corporala si Loisir cuprinde doua piscine cu sisteme moderne de filtrare a apei, incalzire, dezaburire, climatizare, saune umede si uscate, ssli de masaj, o zona de relaxare, o terasa, o sala de fitness si de aerobic, sala de recuperare individuala, un bufet, un cabinet medical, o piscina acoperita, chiar si o sala de relaxare, scrie ganful.info. In plus, centrul mai are si cateva sali de cinema pentru proiectii 2D si 3D cu 160 de locuri.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI