Close sidebar
Close sidebar

Milionarul Toader Burtila a murit la Viena. Era unul dintre cei mai respectati oameni de afaceri din Iasi

Unul dintre cei mai cunoscuti si respectati oameni de afaceri din Iasi a murit ieri, intr-un spital din Viena, dupa mai multe zile de suferinta.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toader Burtila, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Iasi, detine o fabrica de constructii, o fabrica de distributie a produselor alcoolice si un hotel in Pascani, insa a devenit cunoscut dupa ce a infiintat o retea de televiziune prin cablu, care s-a extins din Pascani in toata zona Moldovei. In anul 2009, Toader Burtila a vandut afacerea si a fost propulsat printre cei mai bogati 20 de ieseni.

Barbatul, in varsta de 63 de ani era internat la Viena si suferea din cauza unei complicatii aparute la plamani. Toader Burtila a fost unul dintre cei mai cunoscuti si respectati oameni de afaceri din judetul Iasi. Trupul neinsufletit va fi adus la Pascani si va fi inmormantat la cimitirul bisericii "Inaltarea Domnului".

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

sursa: bzi.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI