Oficialul Guvernului a considerat ca s-a ajuns prea departe si a marturisit ca se teme sa nu fie atacat cand este cu familia. "Eram chiar in Piata Victoriei, ieseam din Guvern cu masina si cativa tineri, care treceau chiar prin mijlocul intersectiei, au inceput sa arunce cu apa, cel putin eu sper sa fi fost apa. Mi-au aruncat vorbe urate si filmau momentul. Unde s-a ajuns? Poate iesim cu copiii undeva in oras, ca orice om.

Ne putem astepta la orice? Totusi, s-a ajuns prea departe!", a declarat el la un post de televiziune.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Teodorovici a spus ca Guvernele nu trebuie schimbate in strada, ci la vot, asta pentru a nu avea parte de oameni coordonati de anumite interese care sa duca la haos si anarhie. "Fiind de foarte multi ani in administratie, asa ceva nu am mai vazut.(...) Este o situatie la care nu credeam ca se va ajunge in Romania (violentele de la protestul din 10 august- n.r.)

O stare de tensiune, de conflicte si care, din pacate, vad ca se intretin in mod continuu si din ce in ce mai accentuat. Ma uit in zona guvernamentala si ma uit la cei care sunt in Piata, clameaza anumite lucruri. E o nemultumire, este liber sa conteste, dar pana la o anumita limita, pentru ca trebuie sa ne fie foarte clar- un Guvern nu mai trebuie schimbat altfel decat la vot.
(...) Daca dam dovada inca o data ca ne schimbam guvernele in alt mod decat prin vot, atunci foarte clar e o slabiciune pentru cei de afara care pot avea interese. Daca ministrul de finante sau Guvernul aplica o masura care este contrara interesului unor anumite companii din Romania si din lume, cine poate sa creada ca acele companii nu vor avea un interes sa aduca in strada cativa instigatori, cu potentialul financiar pe care il au si nu numai, pentru a instiga, pentru a crea o problema falsa? Este o ipoteza care se poate intampla. (...) Nu se schimba Guvernul in strada. Guvernul se schimba la vot democratic"
, a mai declarat acesta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si