Close sidebar
Close sidebar

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a resuscitat un barbat in timpul unei curse aeriene de la Oradea la Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a resuscitat aseara un barbat ce prezenta simptomele unei crize de epilepsie in timpul cursei Oradea - Bucuresti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc la scurt timp dupa decolarea avionului, cand unui barbat in varsta de 42 de ani i s-a facut rau, el prezentand simptomele unei crize de epilepsie. Florian Bodog, care este si medic, a vazut ca barbatul are contractii musculare si ca se sufoca si i-a aplicat barbatului manevre de resuscitare. Dupa ce inima i-a repornit, personalul de la bord a decis sa continue cursa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

La destinatie, pe aeroport era pregatita o ambulanta pentru a-l prelua pe barbat, dar acesta a refuzat acest lucru si a declarat ca niciodata nu a mai avut astfel de probleme, noteaza Stirile TVR. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI