Close sidebar
Close sidebar

Mircea Radulian, despre cutremurul produs duminică dimineaţa: "Are un efect benefic"

Mircea Radulian a vorbit despre cutremurul care s-a produs duminică dimineaţă, în România.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Directorul ştiinţific al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului este de părere că apariţia unui astfel de seism pe teritoriul ţării noastre ar trebuie să ne bucure, în niciun caz să ne îngrijoreze.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

”E un cutremur moderat, este normal pentru zona Vrancea, se produc astfel de cutremure la un interval de câţiva ani. Acest cutremur are un efect benefic pentru că a eliberat energia acumulată. Anul acesta a fost o activitata slabă în Vrancea.

A apărut ca o eliberare la aceasta energie”, a explicat Mircea Radulian la Digi 24.

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit, duminică dimineaţă, seismul produs în România la magnitudinea de 5,8 pe scara Richter. Cutremurul a avut loc în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, la o adâncime de 200 de kilometri. Seismul a fost resimţit şi în Capitală.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI