Close sidebar
Close sidebar

O mireasă își făcea ședința foto în timpul exploziei din Beirut. Înfiorător ce a rămas filmat

Momente de coșmar pentru o mireasă din Beirut care a avut ghinionul de a realiza filmulețul de nuntă tocmai în momentul mega-exploziei din portul orașului care a dus la moartea peste 135 de oameni și peste 5000 de răniți.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Momentul în care o mireasă din Beirut participa la filmările pentru nunta sa a fost bulversat de explozia masivă care a avut loc marți în capitala Libanului. Imaginile care au devenit virale pe rețelele de socializare sunt de-a dreptul terifiante (vezi mai jos).

Mireasa libaneză, pe nume Israa Seblani, în vârstă de 29 de ani, era toată un zâmbet la începutul filmării, când scena a fost întreruptă brusc de o bubuitură asurzitoare, potrivit The Sun

Citeste si: O țară minusculă din Europa, mai lovită de coronavirus decât Italia, Spania, SUA sau Brazilia. Are cele mai multe decese la mia de locuitori

După cum se poate vedea în imaginile de mai jos, camera video este deturnată de la traseul ei, iar mireasa și prietenii ei se ascund de unda de șoc care s-a propagat în tot orașul Beirut.

Mireasa din Beirut: Acum sunt faimoasă în toată lumea

Ce a declarat mireasa Israa Seblani despre situația-limită prin care a trecut: "M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni.

Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată. Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei, nu am cuvinte să explic".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Dictatorul din Coreea de Nord, decizie radicală în "războiul" țării cu coronavirusul

Seblani a spus că a fost devastată în ziua exploziei, însă acum începe să își revină încet-încet: "Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte.

Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor. Soțul meu mi-a zis că trebuie să continuăm, că nu putem să ne oprim, că trebuie să continuăm". 

Citeste si: Se vrea vărsare de sânge! Moartea lui Emi Pian nu va rămâne nepedepsită, anunță membrii calnului Duduianu

Israa Seblani: "Tot timpul am încercat să fiu, nu neapărat o persoană faimoasă. Dar după cele întâmplate, nu trebuie să mai fac nimic. Acum mă cunoaște toată planeta".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI