Close sidebar
Close sidebar

Mirel Drăgan, tot adevărul despre scandalul cu Iulian Pîtea! ”Abia aştept să se întoarcă…”

Scandalul dintre Mirel Drăgan şi Iulian Pîtea a fost, la Exatlon, unul dintre cele mai tensionate momente din reality-show-ul care i-a pus faţă în faţă pe Faimoşi şi pe Războinici.

Radu C. Munteanu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Eliminat de la Exatlon, Faimosul Mirel Drăgan ne-a explicat, în exclusivitate, care este relaţia lui cu Războinicul Iulian Pîtea şi ce se va întâmpla cu acesta în momentul în care se va întoarce acasă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Scandalul dintre Faimosul Mirel Drăgan şi Războinicul Iulian Pîtea a fost unul care, în ediţiile  Exatlon de acum ceva vreme, a ţinut capul de afiş al tensiunilor dintre cele două echipe, mai ales că momentul cu pricina, surprins de camerele de luat vederi, nu a avut sonor şi nimeni nu spune ce i-a şoptit luptătorul de kempo la ureche adversarului său.


Cu toate acestea, ne-a explicat în exclusivitate Mirel Drăgan, relaţiile dintre ei nu sunt, aşa cum crede lumea, proaste. Ba chiar, dimpotrivă. ” A fost un moment generat de tensiunea jocului, nici nu mai contează ce s-a întâmplat. Între noi, acum, relaţiile sunt foarte bune şi abia aştept să se întoarcă. Am vorbit cu el, am făcut deja câteva aranjamente. Adică, el vine în ţară, după Exatlon, şi o va învăţa pe fiica mea să schieze.
Adică, zic eu, e clar că nu ne duşmănim, ba chiar dimpotrivă. Poate îl învăţ şi eu să lupte, dar nu se pune problema să fim, cumva, în situaţii cum s-a crezut, violente. Eu nu aş putea face aşa ceva cu el, sunt luptător de kempo profesionist, nu mă bat ca golanul. Repet, între noi relaţiile sunt bune, chiar foarte bune, nu văd de ce să nu devenim chiar amici apropiaţi când se întoarce din Republica Dominicană
”, ne-a spus, în exclusivitate, Mirel Drăgan, pe aeroport, la întoarcerea de la Exatlon.


Mai mult decât atât, cu zâmbetul pe bune, Mirel a recunoscut că etse în relaţii bune şi cu ceilalţi Războinici. ”Nu am cum să nu îi apreciez, sunt nişte atleţi buni. Am fost adversari într-o competiţie, iar eu îmi respect adversarii, iar acum sper că vom rămâne prieteni cu toţii, am împărtăţit o experienţă unică în viaţă, Exatlonul”, ne-a mai spus Mirel.

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 3 Dan în Kempo.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI