Cu targi, sudoarea fruntii si cu multe emotii- asa au fost mutate Chen Chen si Ni-Ni din vechiul bazin, in noua piscina mare si curata. De-ndata ce a simtit ca a ajuns in noul camin, Chen Chen nici n-a mai avut nevoie de convingere:


##CITAT148##

ADRIAN BILBA, biolog: "Le am mutat la 8, cu o targa speciala, cu spatiu pentru inotatoare, le am dus 6 pe o parte, 6 pe cealalta parte.

In momentul in care am ajuns la bazin, ne-am pus toti in jurul bazinului, cu carnetelul in mana sa le examinam starea, respiratia. Au iesit la fiecare din noi, pe rand, si ne zambeau"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro



A fost cea mai frumoasa surpriza pentru cei doi delfini, care isi purtau zilele in vechiul bazin, de cand au inceput renovarile. Astazi au dat si primul spectacol in fata a cateva zeci de turisti.

-Frumosi!
-Ce v-a placut cel mai mult voua?
-Cand au sarit.
-Pana acum i-ati mai vazut?
- Nu!

- Foarte frumos, superb.
Noua ne a placut foarte mult.



Chiar daca se simt bine in apa proaspata din bazin, vedetele delfinariului trebuie sa inceapa munca de la zero: au de invatat  vechile comportamente in noul spatiu, care pana acum le-a dat ceva batai de cap.

"Inca au mici probleme de acomodare, le am mutat acum doua ore si inca si cauta locul", a spus instructorul.


Turistii care vor sa asiste la un spectacol in noul delfinariu trebuie sa stie ca un bilet,  valabil pentru un tur intreg al complexului muzeal costa 40 de lei de persoana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si