Spiridusii lui Mos Craciun s-au trezit in zorii zilei, pentru a-si incarca masinile de teren cu cadouri- toate acestea, pentru batranii si copiii care traiesc in munti, in catune uitate de lume. In cursa off-road, printre noroaie si poteci inguste, soferii  au intalnit multe piedici, dar nu s-au lasat pana cand n-au ajuns la oamenii sarmani.

Pachetele cadou au fost pline ochi de mancare, fructe si dulciuri pentru copii, care vor simti, pentru prima oara in viata, magia Craciunului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Printre spiridusii mosului a fost si un optometrist, care i-a consultat pe batrani si le-a dat gratis  ochelari pentru dioptrii.Gestul i-a emotionat pana la lacrimi.

Razvan Cirap- organizator: Am reusit sa strangem 27 de masini off-road si circa 65 de participanti, am strans din donatii si contributiile partenerilor peste 40.000 de lei, cu care s-au achizitionat aproximativ 8-9 tone de produse alimentare si de igiena personala.

Misiunea lui Mos Craciun s-a incheiat abia noaptea, tarziu, dupa ce toate pachetele au fost livrate- in total, 180 de batrani si 130 de copii din comuna buzoiana Branesti au primit cadouri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si