Mai mult, autorităţile spaniole spun că nu exclud nicio pistă, dar deocamdată nu au niciun fel de detaliu care să le conducă spre asasini. Delegatul Guvernului Spaniei în  Aragon, Carmen Sanchez, a declarat că nici o ipoteză nu este abandonată în Movera, o periferie a Zaragozei.

"Nu excludem niciun motiv care ar fi putut duce la această crimă. Se pare că a fost o singură împuşcătură, nu e foarte clar dacă a fost un singur asasin sau doi şi dacă alte persoane au ajutat."

, a spus oficialul iberic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Poliţia a audiat mai mulţi vecini ai româncei, de asemene ape sora acesteia, Sorina, care era în maşină, şi încearcă acum să găsească o maşină roşie sau vişinie. Cu ea e posibil să fi plecat criminalii.

Vecinii Mariei, care locuia împreună cu tatăl şi sora ei, spun că s-au auzit două focuri de armă, iar sora acesteia le-a spus agenţilor că bărbaţii care au executat-o pe tânăra din Sibiu purtau cagule. Ea şi Sorina se întorceau de la cumpărături, au parcat în faţa casei, iar când Maria a coborât doi bărbaţi s-au apropiat şi au mpuşcat-o.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si