Se spune ca aici sunt mai multi soldati fantoma care nu si-au gasit linistea. Acesti soldati au fost ingropati aici in cele doua Razboaie Mondiale.

Batranii de aici spun ca este periculos sa mergi noaptea pe aici pentru ca soldatii morti nu si-au gasit niciodata linistea si ca, in unele nopti, ies si bantuie in imprejurimi.

Altii sunt de parere ca doar cei slabi de inger pot crede in aceste povesti si ca nimeni n-ar avea de ce sa se teama.
"Sunt 44 de oameni intr-o singura groapa. Sunt cai morti si probleme mari", spun satenii.

Legenda a inceput in 1917 si satenii spun ca li se arata animale si chiar Necuratul. "Am vazut eu seara. Toate aratarile apar. Sunt mai mult de 10 ani de atunci cand eram pe deal si eram cu iapa la caruta. Cand urcam dealul am vazut ca iapa incepea sa faca urat. Atunci s-a aratat o mata alba, alba ca laptele si s-a repezit pe sub caruta, pe sub cal. Nu mi-a dat pace deloc. Ma uitam la ea ca acum, cand ma uit la tine.", a povestit nea Toma, un satean care a trecut prin spaima vietii lui.

Nimeni nu stie ce se intampla cu adevarat pe acolo, dar e clar ca lucrurile nu sunt deloc normale si ca, in ciuda celor care nu cred, exista fenomene ciudate la poalele dealurilor Iasilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si