Close sidebar
Close sidebar

Mituri despre slabit! De ce painea nu ingrasa, iar sportul nu te ajuta sa slabesti?

Nu exista femeie care sa nu isi doreasca o silueta de invidiat. Putine insa apeleaza la ajutor de specialitare si prefera sa asculte sfaturile celor din jur si ale internetului. Specialistii va dezvaluie cateva mituri despre... slabit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toata lumea merge pe premisa ca ceea ce functioneaza la altii le va face bine si lor. Specialistii spun ca aceasta regula nu se aplica deloc.
Primul mit: painea.

Doamnele sunt sigure ca daca renunta la acest aliment  vor slabi.

Medicii sunt de parere ca organismul are nevoie si de paine. E drept ca vorbim de paine integrala si intr-o cantitate mai mica.

Al doilea mit: apa!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Multe doamne si domnisoare au impresia ca daca beau multa apa, dar isi pastreaza stilul de alimentatie vor slabi. Total gresit, spun specialistii.

Al treilea mit: sportul!

Ei bine, fara o dieta echilibrata, trebuie sa stiti ca va duceti degeaba la sala.

VERA DAGHIE:  niciodata nu va functiona o dieta fara miscare, indiferent de ce reprezinta acea miscare, cum nu va functiona sportul necoroborat cu o dieta

CRISTI MARGARIT:  avem mai multe avantaje cand facem sport, dar este posibil sa ne ingrasam si in timp ce facem sport  si este posibil sa ne ingrasam si atunci cand mancam sanatos daca mancam prea mult

De altfel, dietele tinute dupa ureche pot provoca daune iremediabile organismului. Incetinesc metabolismul, iar avantajele nu se vad nici pe cantar. Probabil ca de multe ori ati auzit oameni plangandu-se ca mananca numai fructe si legume si nu slabesc.

Oare de ce?

CRISTI MARGARIT: capcana fructelor este aportul mare de glucide, de zaharuri  

VERA DAGHIE: ca mananc o saptamana fructe, 2 zile lactate, 2 zile proteine...nu este in regula, dragii mei,...nu e in regula pentru ca ne da organismul peste cap.

Grav este ca organismul iese...biciut din astfel de incercari si dupa, kilogramele se aduna dublu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI