Un episod dramatic a fost filmat in urma cu putin timp la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Pitesti, acolo unde timpul de asteptare pentru triaj este unul infiorator de lung. Argesenii au reclamat de mii de ori ca asteapta cu orele pana sa-i bage cineva in seama, nu putine fiind cazurile in care starea generala a oamenilor s-a inrautatit drastic in orele de asteptare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

O femeie in varsta lesina pe holul unitatii medicale sub privirile ingrozite ale celorlalti pacienti.

Cu putin timp inainte ca batrana sa lesina, rudele sale incercasera sa ii convinga pe doctorii sa ii acorde prioritate, deoarece starea ei este una foarte grava.

Abia dupa ce a lesinat, batrana a fost preluata de medici, in timp ce oamenii din sala de asteptare strigau disperati "Moare, domne, moare!" 

Foto: sursata.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si