Femeia, din Soltăneşti, Republica Moldova, se întorcea în stare de ebrietate acasă, după ce a chefuit la o prietenă. În drum spre casă ea a căzut şi a scăpat copilul din braţe într-un şanţ, unde l-a şi lăsat.

Abia dimineaţă aceasta a observat că bebeluşul nu este lângă ea şi s-a pornit împreună cu sora sa să-l caute însă l-a găsit mort, pe drum.

"Deplasându-se pe drum, având copilul în braţe l-a

scăpat din braţe, iar ulterior s-a întors acasă fără copil, s-a întors ca să se culce", a menţionat Victor Triboi, şeful secţiei de urmărire penală.

"Noapte am înţeles că doamna cu copilul s-a dus la femeia din mahala şi cerea copilul. Femeia s-a mirat şi a spus că nu a luat copilul şi ea a ieşit în drum şi când s-a uitat într-o parte a văzut copilul mort", a precizat Nicolae Vasilache, primarul satului Soltăneşti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vecinii femeii sunt şocaţi de cele întâmplate:

"Doamna consuma alcool, tot timpul copilaşul cela rămânea cu bunica, iar ea se ducea nu ştiu pe unde. O mamă iresponsabilă".

"Ei nu au grijă de copii. Tatăl lor tot îi dă cu păhărelul, o familie destrămată".

Femeia este despărţită de tatăl micuţului.

Cei doi mai au împreună un băiat, de 10 ani.

"Dacă tatăl va fi disponibil, condiţiile de trai îi vor permite ca să ia copilul la întreţinere, îl va lua tata, dacă nu, atunci Direcţia asistenţă socială îi va aprecia statutul şi îi va asigura protecţie copilului", a subliniat Xenia Axenti, şefa Direcţiei asistenţă socială din Nisporeni, potrivit publika.md.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si