Close sidebar
Close sidebar

Moarte cumplită aleasă de un funcționar din Botoșani

Caz şocant în Botoşani. Un funcţionar public a fost găsit carbonizat într-o pădure din comuna Hudeşti. Trupul său a fost descoperit de localnici.

Diana Bostan,

Bărbat carbonizat Botoșani

[Sursa foto: antena 3]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Înainte să moară, bărbatul ar fi plecat de acasă cu o sticlă de ţuică şi una cu benzină, fără să spună nimic.

Moarte cumplită aleasă de un funcționar din Botoșani

Localnicii din comuna Hudeşti au avut parte de clipe de groază, duminică după-amiază. Oamenii au descoperit, într-o pădure din apropierea satului Mlenăuţi, cadavrul carbonizat al unui bărbat. Cu hainele şi pielea complet arse, acesta a fost găsit lângă un copac, cu faţa în jos. 

Oamenii au alertat imediat echipajele de intervenție, prin intermediul serviciului 112.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și unul medical. Din păcate, însă, nu s-a putut face nimic pentru bărbat. 

Citeste si: VIDEO- Un tânăr de 34 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 24, din cel mai înalt bloc turn din România

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cazul a fost preluat imediat de poliţiştii sosiţi la faţa locului, aceştia având din start bănuieli legate de identitatea bărbatului ars complet. După o scurtă anchetă, oamenii legii au stabilit că persoana arsă era un bărbat de 65 ani, din localitate, care lucra ca funcţionar public la Primăria Hudeşti. 

Bărbatul ar fi plecat de acasă cu o sticlă de ţuică şi una cu benzină

Localnicii din comună sunt în stare de şoc, asta pentru că bărbatul părea a fi liniştit şi era foarte respectat în zonă. Potrivit localnicilor, acesta avea doi copii şi a fost profesor de matematică şi director de cămin. 

Citeste si: VIDEO- Doi tineri au murit după ce au consumat droguri la festivalul SAGA din București

Mai mult, acesta a fost viceprimar după 1995, iar în prezent lucra în cadrul primăriei ca inspector de urbanism. Bărbatul nu obişnuia să consume alcool şi nici nu ar fi avut alte vicii, ceea ce aruncă un şi mai mare semn de întrebare asupra gestului său macabru. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI