O tânără în vârstă de 20 de ani a murit, noaptea trecută, după ce a căzut de la înălțime pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca. Fata a fost găsită de niște trecători în jurul orei 00:03, iar aceștia au sunat imediat la 112 după ajutor.

Inima tinerei s-a oprit pentru totdeauna

Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, aceasta nu a mai putut fi salvată, așadar, medicii au constatat decesul.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopţii trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălţime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 00.30, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă. Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă şi care nu mai prezenta semnale vitale", transmite, luni dimineața, ISU Cluj.

Tânără moartă Cluj

Tânăra din Cluj nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cum se distra Alex Velea alături de criminalii lui Sorin la petrecerea de la Padina? Imaginile suprinse cu puțin timp înainte de tragedie

Acum, polițiștii trebuie să facă cercetări în acest caz pentru a stabili care au fost împrejurările în care a avut loc această tragedie.

Stire in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si