Iosif era student in anul II la Facultatea de Teatru si Film din Targu Mures. Juca pe scena cu dedicarea tanarului care ar fi putut sa schimbe lumea... In ultimele zile de viata, actorul in devenire s-a pregatit la Tabara de Vara de la Corbu, dedicata studentilor si oamenilor de teatru.

Ar fi trebuit sa plece de la mare inaintea zilei fatidice... Dar a cunoscut-o pe Alexandra, absolventa a Facultatii de Teatru si Televiziune Cluj-Napoca, tot din Satu Mare.
Au decis sa plece cu masina ei, impreuna.  

Cu doar o luna inainte sa isi piarda viata in accident, Alexandra jucase rolul principal intr-o piesa de teatru cu nume sinistru: fusese spectacolul-examen de absolvire. Alexandra avea 22 de ani si era originara din Serbia. Politistii spun ca ea se afla la volan cand masina a iesit in decor. Cu doar o ora inainte de accident, camerele de supraveghere ale unei benzinarii i-au surprins cand s-au oprit sa alimenteze. Ramane ca medicii legisti sa afle care e cauza exacta a mortii celor doi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si