Close sidebar
Close sidebar

Moartea s-a raspandit fulgerator in Institutul Marius Nasta! O recunosc si doctorii, care spun ca nu pot face nimic sa opreasca decesele

Bolnavii care pierd lupta sunt in stare grava, dar fatala le-a fost multora infectia cu Acinetobacter. Pe de alta parte, procurorii au deschis un dosar penal dupa mortile suspecte de la Institutul Marius Nasta.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel putin trei oameni care s-au stins aici erau infectati cu bacterii. In timp ce sefii spitalului insista ca bolnavii le-au adus din alta parte, alti pacienti se plang de conditiile jalnice in care sunt tratati.

Moartea s-a raspandit fulgerator in Institutul Marius Nasta.

O recunosc si doctorii, care spun ca nu pot face nimic sa opreasca decesele.
Bolnavii care pierd lupta sunt in stare grava, dar fatala le-a fost multora infectia cu Acinetobacter.

Straniu e ca-n raportul medico-legal nu se pomeneste nimic de infectie, spune femeia, cu toate ca rezultatele de la Institutul Cantacuzino arata ca omul avea trei germeni, nu doar unul.

Citeste si: România ARDE ca Grecia anul trecut! ZECI de incendii de vegetație au avut loc în câteva ore

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Intre timp, Acinetobacter multirezistent s-a confirmat la inca un pacient, care se zbate sa traiasca la terapie intensiva.

Sefii spitalului sustin ca cel putin unul dintre bolnavii ar fi ajuns deja contaminat de la alte spitale.

Mortile suspecte sunt acum anchetate de procurori. Din pacate, realitatea din spital e cu mult mai crunta.

In blocul operator, inchis de inspectorii DSV, s-a dovedit prin teste ca apa nu era sterila. Un lucru extrem de grav, avand in vedere ca acolo sunt facute interventii riscante.

Citeste si: Pensiile din luna aprilie sunt în pericol! Banii vor fi mai PUȚINI și intră mai TÂRZIU

In plus, lipsesc dezinfectantii, iar mizeria domneste.

Sefa institutului promite verificari in acest sens. Pana atunci, pune degetul pe rana. In Romania, infectiile intraspitalicesti sunt ascunse sub pres.

O ancheta epidemiologica este in derulare si ar urma sa stabileasca daca au murit si alti bolnavi din pricina infectiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI