Desi au trecut aproape patru luni de la accident, nici macar rezultatele necropsiei nu sunt depuse la dosar. Nu pentru ca acestea nu ar fi finalizate, ci pentru ca organul de cercetare penala, in speta Politia, nu are bani sa achite necropsia. Nu e vorba nici macar de o suma mare de bani, in jur de 1.000 de lei, insa autopsiile se achita esalonat, in ordinea vechimii.

Citeste si: Lacrimi si durere dupa ce un tanar de 28 de ani din Targu Carbunesti a fost gasit mort in conditii suspecte, la Londra- Socul trait de familie e urias

In dosar nu a fost dispusa inca nici expertiza care trebuie sa stabileasca conditiile exacte ale producerii accidentului, relateaza Monitorul de Suceava.
Pe 15 iulie, micutul Dragos Nistor, in varsta de 8 ani, din Comanesti, se afla in casa unor vecini ai parintilor sai, unde se juca cu un alt copil. In jurul orei 14.00, sora acestuia, Trandafira Andreea, in varsta de 19 ani, a mers dupa fratele ei, sa-l aduca acasa. Doar 150 de metri au avut de mers cei doi pe marginea drumului. Suficient cat sa se produca o tragedie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Din primele cercetari facute de politisti la fata locului a rezultat ca in jurul orei 14.45, un sofer in varsta de 59 de ani, din municipiul Suceava, Mihai Tabarcea, aflat la volanul unui Seat Cordoba, a pierdut controlul asupra masinii, desi era iesit de mult dintr-o curba, autoturismul intrand pe contrasens si lovindu-i pe cei doi, care se deplasau pe partea stanga a drumului public. Fata de 19 ani se deplasa pe jos, in timp ce baiatul era pe o bicicleta.

In urma impactului, fata a fost proiectata in gardul unei case, in timp ce baiatul a ajuns cu capul intr-un stalp. Daca tanara a scapat cu leziuni usoare, baiatul a fost gasit in stare de inconstienta de personalul medical ajuns la locul accidentului.

Copilul a suferit un traumatism puternic la cap, cu un hematom intracranian, fiind operat de urgenta. Starea copilului nu s-a imbunatatit, acesta fiind in coma de gradul IV pana in ziua de 27 iulie, cand a decedat.

Citeste mai multe AICI.
Sursa foto: Monitorul de Suceava

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si