Close sidebar
Close sidebar

Modificările fiscale îi fac pe patroni să-și mute afacerile în Bulgaria

Costisitoare sunt si afacerile, asa ca romanii incep sa le mute in Bulgaria. Totul din cauza celor peste 800 de modificari fiscale operate numai anul trecut, dar si din cauza celebrei taxe pe lacomie.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Antreprenorii spun ca la dus de Dunare exista consecventa si predictibilitate in mediul de afaceri, atribute care lipsesc cu desavarsire la noi!

Liviu Rogojinaru, omul care a infiintat si instalat primul bancomat din Romania vrea sa isi mute la Ruse, in Bulgaria, firma cu o cifra de afaceri de 3 milioane de euro pe care o are. Este secretarul Consiliului National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania si, de 26 de ani dezvolta sisteme de electricitate si sisteme bancare.

Citeste si: Cazul falsului medic care a operat în mai multe clinici- Colegiul Medicilor Bucureşti: Nu a fost înregistrată nicio reclamaţie

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In Bulgaria, insa, codul fiscal nu s-a schimbat de 12 ani, in timp ce la noi s-au produs 800 de modificari fiscale in 2018, adica legea s-a schimbat de 2 ori pe zi.

Multi antreprenori nu au putut face fata acestei instabilitati! Asa se face ca.... din 3 milioane de firme inscrise in Romania, active sunt doar 700.000. Numai anul trecut au fost radiate sau au intrat in insolventa 117.000.

Si alti patroni cred ca noua reglementare a taxei pe lacomie va impovara mediul de afaceri, iar asta ii va determina sa isi mute sediile sau serviciile in Bulgaria.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI