Mai bine de 50 de polițiști, jandarmi și pădurari au pornit în căutarea unui bărbat care fusese condamnat la opt ani de închisoare pentru împușcarea unui pădurar. Acesta s-a sustras executării pedepsei, iar autoritățile au încercat să îl localizeze folosind chiar și un deltaplan.

"Căutările se extind pe o suprafață de aproximativ 400 de hectare, în zona Gurahont, greu accesibilă din cauza terenului împădurit și accidentat, și pe raza localităților Buceava-Soimuș, Brazii, Secaș, Mădrigești, Iacobini și Hontișor.

Operațiunile vor fi reluate în zilele ce urmează, urmând a fi folosit și un deltaplan", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Claudia Iuga.

Citeste si: Deși ar putea valora milioane, brandul ”Zina Dumitrescu” nu e înregistrat la OSIM! Fiul creatoarei: ”N-am vrut să mă implic, mi-a zis să-mi văd de treaba”! DEZVĂLUIRI

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Potrivit autorităților, bărbatul se numește Valentin Tamaș și a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare cu executare, însă nu s-a predat poliției de îndată ce a primit sentința. Autoritățile îl caută pe fugar de mai bine de 6 zile.

În martie 2017, bărbatul, împreună cu un alt suspect, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui pădurar de la Ocolul Silvic Gurahont în timp ce acesta se afla într-o misiune de depistare a braconierilor din zonă.

Pădurarul a suferit mai multe leziuni, recuperându-se medical după tratamente îndelungate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si