Close sidebar
Close sidebar

Moment de sinceritate în casa Puterea Dragostei. Bianca și Livian au vorbit despre problemele de cuplu

Bianca de la Puterea Dragostei a postat un vlog pe canalul ei de Youtube în care a vorbit deschis cu Livian despre problemele pe care ei le au în cuplu.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Toată lumea a observat că de ceva timp au apărut probleme în relația celor doi, iar Bianca nu s-a sfiit să vorbească deschis despre acest lucru pentru urmăritorii ei.

"Adevărul este că da, trecem printr-o criză...criză de cuplu. Avedărul este că trecem printr-o criză destul de mare. Vinovații suntem amândoi, bineînțeles. Avem o mică problemă și cred că a sesizat-o mai multă lume, dar problma cea mai importantă este că de multe ori, nu suntem pe aceeași lungime de undă" spune Bianca.

Citeste si: Mariana de la ”Puterea Dragostei”, bătaie și scandal cu fetele din casă: ”Îți dau cu masa asta în cap! O să vină Jador să mă ia”

Citeste si: Jador cântă și colinde! ”O, ce veste minunată!”, dedicat fanilor direct de pe aeroport

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: Thalida și Jador de la Puterea dragostei, surprinși în baie în ipostaze apropiate! Se leaga o idilă între cei doi?!

"Da, într-adevăr în unele situații, destul de multe, nu suntem pe aceeași lungime de undă, dar mama a spus o vorbă mare când a venit în emisiune: Lobo, voi de abia acum începeți să vă cunoașteți.

La început i-am spus:Du-te tu mamă, dă-mi pace! Mama spunea că a fost euforia aia de început, a trecut, na trecut, dar am pătruns straturile euforice și am ajuns la nucleu și e foarte greu ca nucleurile să se închege unul cu altul. Acum trebuie să vedem, unde ai tu denivelare, eu trebuie să vin să asfaltez, unde am eu, asfaltezi tu. Și de asta multe cupluri renunță când asfaltările iau amploare și-s multe fiindcă nu acceptă să fie asflatați.

Trebuie să se înțeleagă când unul este pe direcția asta, chiar dacă celălalt nu vrea să se dea, înțelege după ce se sfătuiesc și ajung la un consens că e bine să se dea. Dacă unul are de pierdut trebuie să se dea după ală chiar dacă are de piedut, la fel și celălalt și multe alte chestii. De asta noi, spre surprinderea mea încă suntem pe poziții foarte bune, foarte țepeni.
Și de ce zic spre surprindrea mea fiindcă Bianca a rezistat și a îndurat foarte multe de când e aici și mă așteptam să clacheze însă dă dovadă pe zi ce trece că e o femeie puternică", a spus Livian.

"Are dreptate cam cu tot", a declarat Bianca uimită de cele spuse de iubitul ei.

"Avem o mică problemă în relație dar acest om are o răbdare și o toleranță pe care n-am întâlnit-o la niciun bărbat. Și sunt eu șocată cât de mult poți tu să ai răbdare cu mine.", a completat Bianca.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Am ajuns la concluzia că e bine să comunicăm, dar mă enervează ca de fiecare dată când ajungem să terminam o conversație nu ajungem la aceeași concluzie destul de des. Nu știu dacă în general cuplurile sunt așa.", a încheiat Bianca.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI