Sunt scene la care nimeni nu si-ar dori sa asiste! Un barbat intins la pamant, resusucitat cu disperare de catre mai multi medici, chiar la marginea terenului de fotbal.

Se aud sirenele ambulantei. Sunt clipe cruciale pentru viata celui aflat in suferinta! Meciul continua pe teren. In tribune, insa, s-a instalat panica. Suporterii privesc spre ce se intampla la marginea suprafetei de joc.

In timp ce victima este resuscitata fara oprire, soseste a doua ambulanta.In imagini se vede cum salvatorii se mobilizeaza in jurul victimei. Cu totii incearca sa-l salveze.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Apare si al treilea echipaj de salvare. Barbatul este transportat cu targa in masina SMURD si dus la Spitalul Judetean din Timisoara, aflat in apropierea stadionului.

Tragedia s-a derulat aseara, la scurt timp dupa inceperea partidei de fotbal dintre echipele ACS Poli Timisoara si Steaua. Suporterul banatenilor, in varsta de 60 de ani se afla in tribuna cand s-a prabusit la pamant, in urma unui stop cardiac.

Langa el asistau la meci si cativa angajati de la SMURD Caransebes. Ei au fost cei care l-au luat pe brate si l-au coborat la ambulanta aflata pe teren. Din pacate, barbatul nu a supravietuit. Inima i-a cedat dupa un al doilea stop cardiac, la spital. Se pare ca barbatul avea de mai mult timp probleme cu inima.

Momentele dramatice de aseara amintesc de moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, cel care a cazut chiar in timpul unei meci de fotbal dintre Dinamo si Viitorul.Au
trecut aproape trei minute pana ce medicii de pe stadion au venit la el si l-au urcat in ambulanta. Diferenta este ca nimeni nu l-a resuscitat pana la spital.


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si