Close sidebar
Close sidebar

Momente dramatice la meciul dintre ACS Poli Timisoara - Steaua Bucuresti. Un suporter al echipei timisorene s-a prabusit in tribune, chiar in timpul partidei

A fost ultimul meci la care a asistat! Un suporter al echipei de fotbal din Timişoara s-a prăbuşit în tribune, chiar în timpul meciului cu Steaua. Momentele dramatice au fost filmate de suporteri. Atenţie! Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!

,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt scene la care nimeni nu si-ar dori sa asiste! Un barbat intins la pamant, resusucitat cu disperare de catre mai multi medici, chiar la marginea terenului de fotbal.

Se aud sirenele ambulantei. Sunt clipe cruciale pentru viata celui aflat in suferinta! Meciul continua pe teren. In tribune, insa, s-a instalat panica. Suporterii privesc spre ce se intampla la marginea suprafetei de joc. In timp ce victima este resuscitata fara oprire, soseste a doua ambulanta.In imagini se vede cum salvatorii se mobilizeaza in jurul victimei. Cu totii incearca sa-l salveze.

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

Apare si al treilea echipaj de salvare. Barbatul este transportat cu targa in masina SMURD si dus la Spitalul Judetean din Timisoara, aflat in apropierea stadionului.

Tragedia s-a derulat aseara, la scurt timp dupa inceperea partidei de fotbal dintre echipele ACS Poli Timisoara si Steaua. Suporterul banatenilor, in varsta de 60 de ani se afla in tribuna cand s-a prabusit la pamant, in urma unui stop cardiac.

Langa el asistau la meci si cativa angajati de la SMURD Caransebes. Ei au fost cei care l-au luat pe brate si l-au coborat la ambulanta aflata pe teren. Din pacate, barbatul nu a supravietuit. Inima i-a cedat dupa un al doilea stop cardiac, la spital. Se pare ca barbatul avea de mai mult timp probleme cu inima.

Momentele dramatice de aseara amintesc de moartea fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng, cel care a cazut chiar in timpul unei meci de fotbal dintre Dinamo si Viitorul.Au
trecut aproape trei minute pana ce medicii de pe stadion au venit la el si l-au urcat in ambulanta. Diferenta este ca nimeni nu l-a resuscitat pana la spital.

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI