Sambata, 25 martie, la manastirea Dervent din judetul Constanta, a avut loc parastasul de sase luni al regretatului Aurelian Preda.

La slujba, oficiata de un sobor de preoti, a fost prezenta si fiica lui Aurelian, Anamaria, care a venit insotita de bunul prieten al familiei, Nicusor Iordan.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Pomenire de 6 luni, bunului nostru prieten si frate Aurelian Preda. Astazi uniti în rugaciune, Ips Teodosie, Arhiepiscopul locului, pr Arhim. Andrei Tudor si a unui impresionant sobor de preoti si diaconi, artisti colegi si colaboratori, crestini simpli veniti chiar din tinuturile Moldovei si a Argesului au inaltat rugaciuni pentru sufletul lui Aurelian Preda. Doamne odihneste cu Dreptii sufletul lui Auras! Vorbe sunt multe, aprecieri, si fapte minunate la adresa lui Auras dar... Doamne, Slava Tie pt toate!", a descris atmosfera calugarul Efrem, de la manastirea Dervent, prieten cu Aurelian, potrivit wowbiz.ro.

Calugarii de la manastirea unde regretatul artist se simtea ca acasa au pregatit o coliva deosebita.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si