Faimoasa a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde își exprimă regretul că părintele ei nu este alături de familie, însă îl va purta mereu în inima ei.

”Anul trecut in formula completa. O amintire draga sufletului meu, o tin aproape de inima mea si o impartasesc cu voi. Asa vreau sa imi aduc aminte de Sarbatori, impreuna cu cele mai iubite persoane din viata mea.

Din pacate, Tata nu mai este printre noi, insa amintirea lui este vie in inima mea. Ne lipsesti foarte mult, Tata. Va doresc sarbatori frumoase,sa tineti familia aproape de voi, sa fiti sanatosi pentru ca asta este cel mai important si sa va bucurati de orice clipa petrecuta impreuna”, a scris Cristina Nedelcu.

”Tatăl meu a murit în urmă cu patru luni, chiar înainte de a pleca la Exatlon! A fost cea mai neagră perioadă din viaţa mea şi cea mai grea! Îl port în sufletul meu şi îi respect memoria”, a explicat Cristina Nedelcu decizia de a purta haine negre la revenirea din Republica Dominicană!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cristina Nedelcu a fost de multe ori ”player of the week” și una dintre cele mai bune sportive de la Exatlon România. Din păcate, starea de sănătate nu i-a permis să meargă mai departe în cadrul competiției care va avea finala în această lună.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si