Close sidebar
Close sidebar

Momente impresionante de Ziua Naţională! Nicolae Voiculeţ şi Bobby Păunescu, împreună la Târgu Secuiesc!

Moment înălţător de Ziua Naţională a României, la Târgu Secuiesc, acolo unde Nicolae Voiculeţ a susţinut un recital la nai.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

1 Decembrie a fost sărbătorit într-un mod impresionant de Nicolae Voiculeţ. Artistul a fost prezent la Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, alături de  Bobby Păunescu şi a susţinut un recital în faţa Bisericii Ortodoxe Pogorârea Duhului Sfânt.

Voiculeţ a dedicat momentul eroilor şi martirilor Transilvaniei, jertifiţi pentru întregirea României, iar Păunescu a fluturat drapelul tricolor în faţa celor câteva sute de români prezenţi la faţa locului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”La Târgu Secuiesc, Covasna, am cântat Imnul României pe o stradă lăturalnică, departe de centrul oraşului, pe strada Molnar Joszias. Acolo au voie românii ”minoritari” să-şi celebreze Ziua şi Centenarul, eroii şi martirii neamului. În curtea Bisericii Pogorârea Duhului Sfânt. Conducătorii ţării s-au spălat pe mâini, iar poporul trăieşte din speranţă şi rugăciuni”, a scris Voiculeţ pe contul lui de Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI