Close sidebar
Close sidebar

Momentul in care un judecator din Mexic este asasinat a fost surprins de camerele de luat vederi

Judecatorul mexican Vicente Bermudez Zacarias, cel care a judecat procesele in care au fost implicati liderii unor carteluri de droguri, inclusiv procesele celebrului "El Chapo", a fost asasinat.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul in varsta de 37 de ani a fost impuscat in ceafa in timp ce facea jogging in apropiere de casa lui din Metepec, localitate aflata la cativa kilometri de Mexico City.

Imaginile au fost surprinse de niste camere de supraveghere si au fost difuzate de presa din intreaga lume.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Presedintele Mexicului a cerut procurorului general sa conduca investigatia in acest caz.

Celebrul "El Chapo" Guzman este liderul puternicului cartel de droguri Sinaloa si a fost cel mai cautat traficant de droguri din lume pana in februarie 2014, cand a fost retinut.

El a reusit sa evadeze din inchisoare in 2015, cand a sapat un tunel sub celula sa si, ajutat de niste complici, a parasit inchisoarea de la Altiplano.

El a fost retinut din nou in ianuarie anul acesta si autoritatile au luat masuri severe ca Guzman sa nu mai scape. Acum se afla intr-o inchisoare din Ciudad Juarez si urmeaza sa fie extradat in SUA.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI