Momentul incredibil in care un om se lasa muscat de limba de o COBRA veninoasa. E inexplicabil ce se intampla dupa
Un fermier indian in varsta de 68 de ani se lasa muscat de limba de o cobra veninoasa, afirmand ca se simte bine cand face asta, desi ramane inconstient pentru putin timp.
"Nu simt durere si nu sunt speriat deloc.
Sangerez pentru cateva secunde si sunt ametit, dar apoi imi revin. Imi place sa fac asta. Cred ca sunt binecuvantat de Dumnezeu si pot sa suport veninul fara efecte", marturiseste Ram Rakha, scrie Daily Mail.
Barbatul face cascadoria de peste 10 ani in satul Surili, din nordul Indiei, iar numerosi oameni se aduca in fiecare an la targul Tejaji pentru a-l urmari.

"Nu simt durere si nu sunt speriat deloc. Sangerez pentru cateva secunde si sunt ametit, dar apoi imi revin. Imi place sa fac asta. Cred ca sunt binecuvantat de Dumnezeu si pot sa suport veninul fara efecte", marturiseste Ram Rakha, scrie Daily Mail.

Barbatul face cascadoria de peste 10 ani in satul Surili, din nordul Indiei, iar numerosi oameni se aduca in fiecare an la targul Tejaji pentru a-l urmari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Război între Iran și Israel. Israelienii sunt apărați de Marea Britanie și Statele Unite. Joe Biden: ”Atacul a eșuat”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si