Close sidebar
Close sidebar

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru pe cale să formeze un cuplu?! Ce au declarat cei doi

Un nou cuplu-bombă se anunță în showbiz. Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru își petrec tot mai mult timp împreună, ba chiar s-au implicat amândoi într-un act de caritate.

Georgiana Balaban,

Mona de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru și-au uimit urmăritorii de pe rețelele de socializare. Cei doi au fost văzuți la cumpărături pentru a ajuta mai multe familii nevoiașe, în prag de sărbători. Foștii concurenți ai emisiunii de la Kanal D au apelat chiar și la oamenii cu suflet mare, pentru a strânge cât mai multe lucruri și bani pentru cei nevoiași.

Întrebat de un urmăritor dacă el și Mona au o relație, Cristian Jitaru a replicat: „Ehhh!”. Jitaru de la „Puterea Dragostei” și Mona se distrează pe cinste împreună. Cei doi au făcut un live pe instagram la miez de noapte, ba chiar s-au filmat în mașină. „Te pup bomboană, te pup frumoasa mea. Noapte bună, dulceață!” i-a zis Cristian Monei Stoian.

Mona de la „Puterea Dragostei” și Cristian Jitaru, foști concurenți ai sezonului 3

Mona și Jitaru de la Puterea dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Andra Voloș s-a lansat în muzică alături de doi bărbați celebri! Cum sună vocea acesteia

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Nicos și Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei”- scandal monstru. De la ce a pornit totul

Jitaru și Mona. [Sursa foto: Instagram]

Cristian Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei.
[Sursa foto: Instagram]

Mona de la „ Puterea Dragostei ” și Cristian Jitaru sunt foști concurenți ai sezonului 3. Tânăra mămică a format um cuplu cu George de la „Puterea Dragostei”, iar Jitaru a stat pentru scurtă vreme în cadrul show-ului televizat.

Până în acest moment, nici Jitaru nici Mona de la „ Puterea Dragostei ” nu au confirmat, dar nici infirmat relația de dragoste dintre ei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI