Close sidebar
Close sidebar

Monica a fost sechestrată, bătută şi obligată să cerşească chiar de părinţii ei! Acum are 19 ani şi merge la şcoală în clasa 0. Lecţie dramatică de viaţă!

Monica are 19 ani şi până la această vârstă a trăit cât nu trăieşte nimeni într-o viaţă întreagă. Chiar cei care au adus-o pe lume, i-au distrus copilăria şi i-au arătat partea neagră a vieţii.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fata povesteşte că nu a avut o copilărie normală, ci a fost obligată de mică să cerşească.

"Eu de la 9 ani, până la 17 ani, am cerşit cu părinţii, cu mama, de fapt... în Italia. N-am avut şansa să merg la şcoală. Deşi am vrut, chiar am vrut să merg la şcoală. Când stăteam cu mama, la cerşit, eu mă uitam la copii, cum trec, cu ghiozdane, cu caiete şi îmi doream foarte mult să fiu în locul lor.  O zi, două, trei, nu eram fericită... Nu eram un copil, în primul rând", a spus Monica la o emisiune tv.

În urmă cu mulţi ani, viaţa ei a devenit şi mai dramatică. Fata, care astăzi are 19 ani, spune că părinţii ei ar fi vrut să fie călăii ei. Au luat-o în străinătate şi au obligat-o să cerşească.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Când am început să-i spun mamei a început să-mi zică: "Da' tu ce vrei să te faci? Avocată, acum? Da' du-te acolo şi cere bani!" Ieşeam în fiecare zi cu ea la cerşit şi... atât. La 13 ani am avut, cum să spune... pretendenţi, nu pretendenţi.

Nu! Părinţi, care veneau să mă ceară de la părinţii mei. Şi tot am refuzat, că nu sunt pregătită, că sunt încă mică şi am reuşit să-i aduc până la vârsta de 17 ani. Că încă nu, încă nu. La 17 ani, au zis că sunt deja mult prea mare şi dacă nu mă mărit, o să rămân pe capul lor. Şi eu am plâns, am zis că nu vreau, că nu...
până când m-a bătut tata, m-a bătut mama şi au spus: "Da' ce? E după tine? Nu e după tine!" "Noi te-am făcut, noi te omorâm!",
a spus Monica.

La vârsta de 17 ani a reuşit să plece de acasă şi era hotărâtă să o ia de la zero. Se înscrisese la şcoală şi mergea în clasa zero, în Italia. Era fericită şi se simţea împlinită.

Însă, fericirea ei a ţinut până într-o zi.

"Mama m-a invitat într-o seară la ea acasă: "Hai să mâncăm şi după aia te duci acasă!" Am ieşit de la şcoală la ora 16. "Hai că-ţi fac şi o cană de ceai, ca să te mai încălzeşti şi tu un pic, de pe drum". Mi-a pus zece medicamente în ceai. M-a adormit... M-a adormit şi m-a adus în România", a spus Monica.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cei care îi spuneau fiică s-au transformat în călăii ei. Au obligat-o din nou să cerşească şi dacă asta nu e suficient, au încercat chiar să o vândă.

În prezent, tânăra este bine, pentru că a reuşit să fugă de acasă. A reuşit pentru a doua oară să o ia de la zero, să meargă la şcoală şi să devină ce şi-a dorit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI