Citeste si: În Sibiu, toate școlile au trecut în scenariul roșu

Ministrul Monica Anisie a anunțat că tabletele vor fi livrate până în luna decembrie

Peste 60.000 de laptopuri vor ajunge în posesia școlilor din România pentru a-i ajuta pe elevi și pe profesori să învețe în mediul online.

„Mai avem două loturi pentru care se licitează, referitor la tablete.

Avem prevăzut și pentru București și pentru celelalte județe, necesarul pentru care inspectoratele școlare l-au primit. Noi am întrebat câți copii nu mai au echipament electronic propriu. Putem spune că am făcut achiziția, a declarat Monnica Anisie la PROtv.

Au ajuns 26.000 de tablete la momentul acesta. Nu s-au gândit nici inspectorii la început că ar trebui un necesar mai mare. Era o situație cu care nu ne-am confruntat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bineînțeles că vor primi tablete și ceilalți copii. Prin Ordonanță de Urgență au fost alocați bani pentru a fi achiziționate dispozitive electronice, a afirmat Ministrul Educației”, Monica Anisie.

Citeste si: 2.169 de şcoli închise din cauza coronavirus

Monica Anisie susține că procedura de achiziție pentru laptopuri se desfășoară prin Proiectul Roz, aflându-se deja la perioada de evaluare a eforturilor, „vorbim despre peste 60.000

de laptopuri, le vom distribui acelor licee”, a mai adăugat Ministrul Educație, pentru sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si