Close sidebar
Close sidebar

Monica, eleva din Vidra batuta cu bestialitate de iubitul gelos, a murit la spital! "Copila noastra a plecat printre ingeri! Sa iti fie drumul lin, puiule drag..."

Monica, eleva de 19 ani de la Vidra, batuta de un barbat de 31 de ani si abandonata la spitalul din localitate de catre acesta, a murit astazi la spitalul din Galati, unde fusese internata.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Corina Momanu, cea care a tinut legatura cu familia elevei si care a dus o campanie de strangere de fonduri pe facebook si de sustinere pentru Monica, a facut astazi tristul anunt.

"Copila noastra a plecat printre ingeri! Sa iti fie drumul lin, puiule drag... nu stiu ce sa scriu in astfel de momente, nu stiu unde e divinitatea acum, nu stiu cum arata speranta, nu stiu...  Monica s-a stins din viata la 12:30, pui drag, nu am cuvinte pentru tine, pentru fratele tau, pentru parintii tai... sa gasesti linistea acolo sus". 

La inceputul lunii aprilie, Monica V., o eleva a liceului din Vidra, a fost batuta cu bestialitate de un barbat, Ionut A., de 31 de ani, din aceeasi localitate. Tanara, de 19 ani, a fost adusa in coma la spitalul din comuna de iubitul sau, tot el fiind si cel cel care, pe fondul unui acces de gelozie, a batut-o.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Medicilor le-a fost greu sa-si dea seama daca fata, care avea chipul transfigurat in urma multiplelor lovituri primite, era aceeasi persoana cu cea din buletin. Personalul medical a alertat imediat organele de politie si a transferat-o apoi pe tanara la Spitalul Judetean de Urgenţa Focsani.

In urma investigatiilor medicale si a analizei CT, s-a descoperit ca tanara a suferit leziuni cerebrale grave si a fost transferata de urgenta la Galati.

Imediat dupa comiterea faptei, agresorul a fost arestat. 

Sursa: monitoruldevrancea.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI