Close sidebar
Close sidebar

Monica Macovei: "Eu am dubii ca este vorba despre cadavrul lui Condrea! Autoritatile sa ne spuna clar cine era in masina!"

Fostul Ministru al Justitiei, Monica Macovei, a facut niste declaratii dure legate de accidentul mortal de masina pe care l-a avut Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Macovei, fosta candidata si la presedintia Romaniei, le cere autoritatilor sa spuna clar cine se afla in masina respectiva si lasa mult loc speculatiilor. "In primul rand trebuie sa stim daca acel cadavru este chiar al lui si se poate lua ADN-ul si verifica asta. Oare el a fost scos din tara pentru a nu da declaratii la Parchet? Eu cred ca asta este cea mai plauzibila versiune in acest moment. Deci ADN si sa ne spuna clar cine este acolo. Am dubii pentru ca fata este de nerecunoscut, iar momentul in care se intampla asta este important. Condrea urma sa dea declaratii si poate unii nu doreau ca el sa dea declaratii. Cred ca era un moment in care disparitia lui, nu fizica, ci din Romania, ar opri multe lucruri.", a declarat Monica Macovei, noteaza cei de la RFI.

Dan Condrea a murit intr-un accident de masina ce s-a petrecut in judetul Ilfov, pe drumul dintre localitatile Buftea si Corbeanca.
Masina in care se afla patronul Hexi Pharma s-a izbit  de trei copaci.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI