Primarul comunei Crangurile din judetul Dambovita a anuntat ca o va actiona in instanta pe Monica Pop, dupa ce aceasta l-a jignit si i-a spus ca n-are ce sa caute pe acea pozitie. „Doamna Monica Pop m-a jignit, m-a facut nesimtit si m-a intrebat cine m-a pus primar. A fost o cascada de nervi pe care nu o inteleg si pe care nu o inteleg, nu are justificare in cazul de fata”, a povestit Costin Barbu, primarul comunei Crangurile, pentru cronica-gaestiului.ro.

Scandalul a inceput de la o intamplare care a avut loc cu cateva zile in urma, cand la camera de garda a Spitalului de Oftalmologie condus de Monica Pop si-a facut aparitia un tanar de 17 ani cu o plaga extrem de serioasa la un ochi. Baiatul era singur, parintii erau plecati la lucru in Germania si nu exista nici un adult care sa-si poata da acordul pentru operatie. Pana la urma, medicii s-au sfatuit si au operat fara semnatura, dupa care furia Monicai Pop s-a abatut asupra autoritatilor locale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Primarul din comuna minorului habar n-avea de existenta lui si de ce s-a intamplat.(...) I-am spus ca noi am avut emotii pentru baiatul adus singur si ranit grav. La 1 noaptea! Care necesita operatie, cat de repede, ca sa mai aiba o sansa sa nu piarda ochiul! Primarul: Pai atunci de ce v-ati facut doctorita, daca veti emotii?!! I-am spus sa e lipsit de bun simt si am inchis.!!!

Ce sa mai astepti de la asemenea (ne-)oameni? Ce rusine! Cum e posibil? Ce cauta in functia de primar un asemenea om?!!”, a scris Monica Pop pe contul ei de facebook.

Costin Barbu i-a replicat in presa locala ca nu avea cum sa stie de incident din moment ce acesta n-a fost raportat autoritatilor.
„Doamna Pop mi-a comunicat ca a avut emotii. Probabil ca considera ca i le-am provocat eu, insa nu am avut nici cea mai mica intentie. Face parte din fisa postului domniei ei sa-si trateze pacientii cu responsabilitate.(...) Este regretabil ca s-a ajuns aici. In ceea ce o priveste pe doamna doctor, cu siguranta o voi actiona in instanta si voi solicita daune morale”, a mai spus primarul pentru cronica-gaestiului.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si